header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image
   

Appartementen


Golf Residentie Harderwold in Zeewolde beschikt over vijf verschillende types appartementen, allen even mooi en comfortabel. De appartementen zijn voorzien van een hoogwaardige keuken, badkamer, ruime woonkamer en mooie slaapkamer met een royaal bed voor twee personen. In totaal beschikt Golf Residentie Harderwold in Zeewolde over 28 appartementen en 1 penthouse. 

De appartementen beschikken over een eigen buiten- of dakterras, waarbij u geniet van de natuurrijke omgeving. Ook is er gratis Wi-Fi beschikbaar. De (tijdelijke) woning is compleet voor u ingericht. 

Het resort is gesitueerd in het hart van één van de meest gevarieerde natuurgebieden in Flevoland; Het Harderbos. Op loopafstand vindt u het bos naast ruige moerassen, bloemrijk grasland en vogelrijke plassen. Vergeet uiteraard ook niet de Veluwe en het Veluwemeer, twee gebieden waar u uw ogen uitkijkt. Ervaar de schoonheid van de natuur! En dat op een paar meter van uw appartement bij Golf Residentie Harderwold in Zeewolde, gelegen bij Nijkerk en Harderwijk. 

Er zijn talloze mogelijkheden in de omgeving van Golf Residentie Harderwold. Golfen behoort natuurlijk tot één van de mogelijkheden. Breng ook een bezoek aan het vissersdorp Harderwijk of het historische Nijkerk. Harderwijk en Nijkerk liggen op zeer korte afstand van Zeewolde. Golf Residentie Harderwold in Zeewolde is een ideale plek om er tussenuit te zijn! 

De appartementen kunt u reserveren vanaf 2 nachten. Ook wanneer u op zoek bent naar tijdelijke woonruimte, zijn deze appartementen zeer geschikt. U kunt de appartementen voor een bepaalde periode huren.

Wilt u er even tussen uit? Een weekend weg met z'n of tweetjes of het hele gezin? Bent u op zoek naar tijdelijke woonruimte? Alles is mogelijk bij Golf Residentie Harderwold. 

Appartementen

Geniet van uw rust en kom bij van alledaagse bezigheden. Golf Residentie Harderwold in Zeewolde biedt comfortabele appartementen/woningen die direct in de verbinding staan met het buitenleven.

28 appartementen

Eigen buitenterras

Penthouse

Meer informatie

Prijzen

Wilt u er een paar dagen tussenuit? Bekijkt u hier de prijzen van de diverse appartementen van Golf Residentie Harderwold en verblijf in de mooiste omgeving van Nederland! Bent u op zoek naar tijdelijke woonruimte voor een langere periode? Ook dat is mogelijk. U kunt een appartement voor een bepaalde periode bij ons huren op aanvraag.

Vanaf 2 nachten

Vrijblijvende prijsaanvraag

Huren langer verblijf

Meer informatie

Tijdelijke woning

Bent u op zoek door tijdelijke woonruimte? Wilt u voor een bepaalde (onbekende) periode een appartement huren? Dat kan voordelig bij Golf Residentie Harderwold.

Tijdelijke woonruimte

Voordelig huren

Langere periode

Meer informatie

Beschikbaarheid

Interesse in een paar dagen weg? Heeft u onze voordelige arrangementen bekeken? Neemt u contact met ons op om te kijken of uw gewenste datum beschikbaar is. Wij ontvangen u graag bij Golf Residentie Harderwold in Zeewolde. Ook wanneer u op zoek bent naar tijdelijke woonruimte kunt u bij ons terecht.

Bekijk hier uw gewenste datum

Bosrijke omgeving

Harderbos

Meer informatie