header image header image header image header image header image header image header image header image
   

Appartementen


28 appartementen

Eigen buitenterras

Penthouse


Algemeen

De veschillende typen appartementen/woningen, hebben elk een ander uitgangspunt. Op de begane grond zijn er appartemten die direct vanuit de parkachtige omgeving via de voortuin bereikbaar zijn. De dubbele deuren met veel glas zorgen voor een sterke relatie tussen binnen en buiten. De andere appartementen, op de 1e en 2e etage, zijn voorzien van een royaal en zonnig dakterras. De terrassen zorgen voor een prachtig uitzicht.

Golf Residentie Harderwold in Zeewolde ligt op steenworp afstand van het Veluwemeer en de sfeervolle stad Harderwijk. Een ideale plek voor rust, ontspanning en plezier. Een mooie wandeling door één van de vele natuurgebieden, golfen op de 18 holes golfbaan of een gezellig dagje uit naar het Dolfinarium (Harderwijk, in de winterperiode gesloten); vanuit Golf Residentie Harderwold is alles binnen handbereik. Het resort kenmerkt zich door veel groen, water en privacy. 

Elk appartement beschikt over 1 eigen parkeerplaats, een buitenberging, verwarming, ventilatie, afwasmachine en Wi-Fi. De appartementen zijn volledig ingericht. 

In totaal zijn er 28 appartementen en 1 penthouse. Ook is het mogelijk om tijdelijk een woning bij ons te huren. 

Appartement Type A

Er zijn 10 appartementen ingericht als type A op Golf Residentie Harderwold in Zeewolde. Dit appartement beschikt over een ruim terras van maar liefst 46 vierkante meter. Het appartement heeft een oppervlakte van 65m².

Alle appartementen van type A zijn op de begane grond en beschikken over openslaande deuren naar uw eigen buitenterras. Hier geniet u van een prachtig uitzicht. 

Appartement Type B

Type B is geschikt voor vier personen en het appartement bestaat uit twee slaapkamers en twee badkamers. In totaal zijn er 6 appartmenten van dit type. Ook dit appartement van Golf Residentie Harderwold beschikt over een ruim terras van maar liefst 46 vierkante meter.  De appartementen hebben een oppervlakte van 85m².

De appartementen vindt u op de begane grond met openslaande deuren naar de ruime tuin toe. 

Appartement Type C

Op de eerste verdieping van Golf Residentie Harderwold vindt u 9 appartementen ingericht als type C. Deze appartementen beschikken over een ruim buitenterras, met houten vlonders, van maar liefst 42m². Het appartement is geschikt voor twee personen en beschikt over één slaapkamer en één badkamer.  

Deze appartementen hebben een oppervlakte van ongeveer 50m². Deze appartementen zijn de kleinste van het resort in Zeewolde, het appartement is knus ingericht. 

Appartement Type D

Er zijn slechts drie appartementen ingericht als type D, maar de appartementen zijn werkelijk fantastisch door een net iets andere setting. De woonkamer is ruim 50m²! Een enorm compleet ingerichte ruimte. Ook de slaapkamer is net iets ruimer dan bij de andere appartementen: 

Type D heeft een oppervlakte van maar liefst 75m². 

Appartement Type E - Penthouse

Als klap op de vuurpijl, is er het penthouse. Dit appartement ligt gelegen op de tweede etage en is werkelijk prachtig! Hier kijkt u uit op de natuurrijke omgeving vanaf uw balkon. Er is slechts één penthouse boekbaar bij Golf Residentie Harderwold, maar deze is ook echt enorm. 

Het appartement beschikt naast een woonkamer, keuken, hal en toilet over twee slaapkamers, één zeer ruime badkamer en berging.  

Het penthouse van Golf Residentie Harderwold in Zeewolde is maar liefst 130m². 

*
*
*
*


Verzenden