header image header image header image header image header image header image
   

Golf


Golfresort Harderwold in Zeewolde, nabij Harderwijk en Nijkerk, biedt veel mogelijkheden om van de ontspannende sport golf te genieten. Wilt u kennis maken? Of uw vaardigheden verbeteren? Bij golfresort Harderwold bent u aan het goede adres. Golfresort Harderwold ligt gelegen naast Golf Residentie Harderwold. Zo kunt u een potje golf combineren met een verblijf in één van onze prachtige appartementen. Zo bent u er echt even tussenuit! 

Golfresort Harderwold beschikt over een 18-holes golfbaan, een Par-3 recreatiebaan en een uitstekende driving-range met 22 overdekte afslagplaatsen. Het resort is vrij toegankelijk. 
U heeft geen GVB nodig om gebruik te maken van deze golfbaan. Iedereen is van harte welkom. 


Op de golfbaan kunt u ook terecht voor een hapje en drankje, de kaart is afgestemd op het betreffende seizoen. Op dit moment kunt u genieten van de herfstkaart.  

Maak van uw vakantie bij Golf Residentie Harderwold compleet met een dagje golf, leuk en ontspannend! 

Golfbaan

Golfresort Harderwold beschikt over een 18-holes golfbaan, een Par-3 Recreatiebaan en een uitstekende Driving Range met 22 overdekte afslagplaatsen. U hoeft geen GVB te hebben, dus tijdens uw korte vakantie bij Golf Residentie Harderwold kunt u ook een dagje doorbrengen op de golfbaan.

18-holes golfbaan

Par-3 Recreatiebaan

Driving Range

Meer informatie

Dineren

Op het resort is een restaurant aanwezig waar u zowel een drankje als hapje kunt nuttigen. Het restaurant maakt gebruik van een seizoensgebonden kaart, dat maakt het extra leuk! Op dit moment kunt u genieten van de herfstkaart. U heeft een geweldig uitzicht, want kijkt uit op de golfbaan.

Uitzicht 9e en 18e green

Heerlijke kop koffie

Herfstmenu

Meer informatie