header image header image header image header image header image header image
   

Golfbaan


18-holes golfbaan

Par-3 Recreatiebaan

Driving Range


Locatie

Golfresort Harderwold ligt gelegen aan de rand van Flevoland in Zeewolde, nabij Harderwijk en Nijkerk. Het karakter van de polder is op de golfbaan gekoppeld aan de natuurrijke omgeving.  Golfresort Harderwold ligt direct naast Golf Residentie Harderwold. Een potje golf kunt u op deze manier uitstekend combineren met een paar dagen weg. 

'Groen en glooiend', dat zijn de kwalitatieve kenmerken die elke golfliefhebber direct herkent bij de 18-holes bosbaan van Golfresort Harderwold. Naast een 18-holesbaan wacht nu ook een 9-holes par 3 oefenbaan op uw slagen. Een visueel aantrekkelijk element is de centrale waterpartij waar de natuur alle kans krijgt, inclusief vistrappen. Een unicum voor Nederland. 

Golfbaan 18-holes

In 2011 zijn er 6 nieuwe holes, een Driving Range en Par-3 Recreatiebaan gemaakt. Voor het ontwikkelen van het korte golfspel, maar ook voor de beginnende golfer biedt Golfresort Harderwold uitstekende oefenfaciliteiten.

De gevorderde golfer kan hier naar hartelust gebruik maken van bijvoorbeeld de extra lange en brede Driving Range. Mede door de mooi aangelegde waterpartijen biedt de golfbaan aan ieder niveau golfer een prachtige uitdaging. De nieuwere holes bieden de wind vrij spel en zijn wat ruimer opgezet. De signature-hole van Golfresort Harderwold is zonder meer de eilandhole, die u als zevende hole tegenkomt op de ronde. Accuratesse is hier toch wel een vereiste om met een goede score van de baan te komen. De NGF heeft Golfresort Harderwold in 2007 de A-status gegeven. Deze biedt een afwisselende par 72 baan waar zowel de handicapspeler als recreatieve golfer een uitdagend rondje golf kan spelen.
 
Door de combinatie met uitstekende oefenfaciliteiten en de Par-3 Recreatiebaan heeft het Golfresort Harderwold alles in huis om een golfdag voor iedereen te organiseren. Zowel de beginnende golfer als de gevorderde golfer vindt bij dit golfresort een uitdagende golfbaan. Om de niet-geoefende speler te begeleiden staan onze professionals uiteraard voor u klaar. Voor bedrijven biedt Golfresort Harderwold een speelse kennismaking met golf aan. 
 

Par-3 Recreatiebaan

De Par-3 Recreatiebaan bestaat uit 9 korte holes waarbij alle elementen van een golfbaan aan de orde komen. Bij Golfresort Harderwold kunt u op een ontspannen manier kennismaken met de golfsport. Bij de 9-holes Par-3 Recreatiebaan heeft u geen GVB nodig.
 
Golfresort Harderwold is u graag van dienst. Uw golfuitrusting staat klaar en uw instructeur gereed om u snel wegwijs te maken. Plezier verzekerd, zowel voor degene die voor het eerst een golfclub in de hand neemt als voor de wat meer gevorderde speler.
 
De drempel bij Recreatiegolf Harderwold is laag. Speciale golfkleding is niet nodig, wel sportschoenen en buitenkleding. Ervaring is niet vereist en alle materialen zijn te huur. U wordt op weg geholpen door ervaren instructeurs.

Golfresort Harderwold staat voor puur gemak en plezier! 

Driving Range

Golfresort Harderwold beschikt over een  Driving Range met 22 overdekte afslagplaatsen. De range is 250 meter lang en ca. 100 meter breed. Vanaf het voorjaar is ook de oefengreen en bunker in gebruik genomen, waar u kunt oefenen in putten en chippen. 
 
Openingstijden Driving Range 
  • April - september          08.00 - 19.00 uur.
  • Oktober - maart             09.00 - 16.00 uur.
*
*
*
*


Verzenden