header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image
   

Kopen


Houdt u van golf, natuur en rust? Dan is een appartement op Golf Residentie Harderwold een aanrader!

Heeft u interesse in het kopen van een appartement? Naast het huren van een appartement, is het ook mogelijk om een appartement te kopen. Ideaal wanneer u van golf houdt en perfect als tweede huis. 

Bij Golf Residentie Harderwold heeft u alles op korte afstand: een golfbaan, natuur, water en leuke authentieke stadjes. 

Neemt u niet langer genoegen met de lage rente welke uw bank biedt? U ziet uw vermogen langzaam krimpen door belastingen en inflatie? Dan is dit het goede moment voor u om te investeren in Golf Residentie Harderwold! 

Wij bieden u een gegarandeerd rendement van 5 jaar, 6%. Dit rendement kan vooraf gelijk verrekend worden of jaarlijks in termijnen aan u worden uitbetaald. U kunt ook kiezen voor een variabel rendement, de prognose daarvan is ook zeer positief namelijk 6-9% rendement. 

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Prijzen

Wilt u een appartement kopen bij Golf Residentie Harderwold in Zeewolde? Naast het huren van een appartement is dat ook mogelijk! Geniet van een natuurrijke omgeving en de golfbaan op loopafstand.

Aantrekkelijke prijzen

Golfbaan op loopafstand

De Veluwe

Meer informatie

Rendement

Golf Residentie Harderwold in Zeewolde biedt u een gegarandeerd rendement van 5 jaar, 6%. Ook kunt u voor een variabel rendement kiezen. Een appartement bij Golf Residentie Harderwold is een goede investering in vastgoed. Bekijkt u hier meer informatie.

Aantrekkelijk rendement

5 jaar, 6%

Investering

Meer informatie

Brochure

Download hier de brochure van Golf Residentie Harderwold in Zeewolde voor een compleet overzicht.

Download hier de brochure

Complete informatie

Meer informatie