header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image
   

Omgeving


Heerlijk genieten van de natuurrijke omgeving van Zeewolde? Of houdt u van golfen? Golf Residentie Harderwold is dan de perfecte locatie om te ontspannen! Een prachtig appartement in het midden van Nederland, u heeft alles binnen handbereik. Ook historische centra vindt u in de omgeving, zoals Harderwijk en Nijkerk

Geniet van de natuurgebieden van de Veluwe, het Veluwemeer en de authentieke plaatsen in de omgeving zoals Harderwijk, Nijkerk en Spakenburg. Voor ieder wat wils.

Golf Residentie Harderwold is gelegen in de gemeente Zeewolde, maar zit gesitueerd op steenworp afstand van Harderwijk en Nijkerk. Harderwijk is met jaarlijks twee miljoen bezoekers een geliefde bestemming. Harderwijk beschikt over een sfeervolle binnenstad met volop pleinen, terrassen en sterrenrestaurants omringd door de Veluwe.

Ook buiten Harderwijk en in de buurt van Harderwold zijn een tal van recreatiemogelijkheden. Zo is Bataviastad, een stad boordevol outletwinkels van mooie merken, op nog geen half uur afstand. Ook Amersfoort ligt op nog geen 20 minuten afstand. 

Toch liever dichtbij genieten? Stap op de boot en vaar over het Veluwemeer en Ijsselmeer.

Kortom, met een appartement op Golf Residentie Harderwold geniet u optimaal van Nederland.  

De Veluwe

De Veluwe is een prachtige omgeving, gelegen bij Golf Residentie Harderwold, in de Nederlandse provincie Gelderland. De Veluwe meet maar liefst 1000 km². U kunt hier geweldig fietsen en wandelen.

Gelderland

1000 km²

Nationaal Park De Veluwe

Meer informatie

Het Veluwemeer

Het Veluwemeer is een langwerpig meer tussen de Veluwe (noorden) en Flevoland (oosten). Het is één van de Veluwerandmeren die zijn gecreëerd na de inpoldering van het Ijsselmeer.

De Veluwe en Flevoland

Varen

Strand

Meer informatie

Harderwijk

Harderwijk is een gezellige stad en staat ook bekend als vissersdorp. U vindt hier onder andere het Dolfinarium, een strand, een haven, diverse sterrenrestaurants en leuke winkels.

Hanzestad Harderwijk

Leuke winkels

Beken

Meer informatie

Nijkerk

Nijkerk is een kleine, historische stad gelegen naast Zeewolde. Geniet van de prachtige natuur of bezoek de stad boordevol winkels, café's en restaurants.

Historisch centrum

Prachtige wandelroutes

Restaurant Meadows

Meer informatie

Fietsen en wandelen

Golf Residentie Harderwold is omringd door een prachtige natuur, een uitgelezen kans om heerlijk te wandelen en fietsen. Wij hebben diverse wandel- en fietsroutes geselecteerd.

Natuur

Omgeving Zeewolde

Omgeving Harderwijk

Meer informatie