header image header image
   

Nijkerk


Historisch centrum

Prachtige wandelroutes

Restaurant Meadows

 

Nijkerk

Nijkerk is een robuuste randgemeente gelegen aan de rand van de Randstad en grenzend aan de mooie natuur van de Veluwe. De gemeente Nijkerk bestaat uit de kernen Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken.

Nijkerk is uitstekend bereikbaar vanaf Golf Residentie Harderwold, u bent er met een paar minuten. 

Nijkerk heeft een gezellige binnenstad met een groot plein bestaande uit diverse restaurants, buitenterrassen en cafés. Op vrijdag is er een gezellige markt. 
 

Activiteiten

In Nijkerk zijn er diverse bezienswaardigheden en andere leuke activiteiten. Hieronder een kleine greep van de mogelijkheden:


En er is nog veel meer te beleven! Dus combineer uw verblijf bij Golf Residentie Harderwold met een bezoek aan het historische Nijkerk. 

Restaurant Meadows

Restaurant Meadows is een zeer goed restaurant in Nijkerk, op 10 minuten afstand van Golf Residentie Harderwold. U kunt hier terecht voor onder andere ontbijt, lunch en diner. Ook voor een heerlijke kop koffie of uitgebreide High Tea zit u hier goed.

Het restaurant serveert streek- en seizoensgebonden gerechten met gebruik van biologische producten. Het restaurant hanteert een wijnconcept: op de dinerkaart staat per gerecht aangegeven welke wijn er het beste bij smaakt. De bijpassende wijn kan per glas besteld worden. Ook kunt u hier het arrangement wijnen voor twee reserveren en een wijnproeverij reserveren.  

Ook beschikt de locatie tevens over een bar, Bar Meadows. Aan de bar kunt u een heerlijk drankje nuttigen eventueel gecombineerd met hapjes. 

Restaurant Meadows in Nijkerk is zeven dagen per week geopend vanaf 07.00 uur, in het weekend vanaf 08.00 uur. Bij mooi weer is het schitterende buitenterras met speelplaats open. Voor de koudere zomeravonden zijn er openhaarden en heaters aanwezig. Er is ook een flexibele overkapping, mocht het onverhoopt gaan regenen dan kunt u toch buiten blijven genieten. 

Het restaurant ligt in Nijkerk (Gelderland) en is goed bereikbaar vanaf Golf Residentie Harderwold. Een perfect avondje uit en een goede combinatie met een bezoek aan het centrum van Nijkerk. 

Fietsroute Nijkerk

Dit is een fietsroute waarbij u diverse bezienswaardigheden tegen komt. Een voorbeeld van zo'n bezienswaardigheid is Stoomgemaal 'Hertog Reijnout' die van 1883 tot 1983 de polder Arkemheen heeft droog gehouden. Natuurlijk kunt u de prachtige oude stoommachine bewonderen. 

Ook ziet u onderweg de oorspronkelijke korenmolen. In 1899 werd een complete molen vanuit de Zaanstreek naar Putten vervoerd ter vervanging van de molen 't Hert. Prachtig om te bekijken tijdens uw fietsroute. 

Klik hier voor de fietsroute. De lengte van de fietsroute is 30 km en kan eventueel naar wens uitgebreid worden met 12 km. 
*
*
*
*


Verzenden