Partners

Wij willen graag onze dienstverlening zo optimaal en uitgebreid mogelijk aan onze gasten bieden. Daarvoor werken wij samen met diverse partners. Bijvoorbeeld op het gebied van entertainment, wellness, feestconcepten, trainingen enzovoort. 

De samenwerking met deze partners betekent dat wij onze gasten zo professioneel en volledig mogelijk kunnen begeleiden bij het houden van een zakelijke bijeenkomst of het vieren van een (bedrijfs)feest.  
Wij zorgen voor een uitstekende culinaire invulling in een trendy & gezellige ambiance en onze deskundige partners voor zien u van dat ene stukje extra.     

Mocht u vragen hebben over onze diverse partnerships, belt u dan gerust met onze afdeling Marketing & Sales 0320 84 41 50.

listitem.tl.title Dop Makelaars
Dop Makelaars is actief met de verkoop en ontwikkeling van nieuwbouwprojecten in binnen- en buitenland. Buiten de verkoop van de permanente woningen is Dop Makelaars ook direct betrokken bij verschillende projecten gericht op recreatie. 

Investeringsprojecten met een goed rendement staan momenteel zeer in de belangstelling. Financiele zekerheid en tevens gebruik kunnen maken van een prachtige vakantiewoning is voor veel kopers de ideale combinatie. 

Koop zonder zorgen, Dop Makelaars is dankzij haar professionele medewerkers met een jarenlange ervaring, vakkennis en gedrevenheid de ideale partner om 'zonder' zorgen een woning aan te schaffen. De makelaars van Dop Makelaars voorzien u van alle informatie en begeleiden u persoonlijk bij alle aspecten van het kopen van een nieuwe woning. 
listitem.tl.title Hotel De Roode Schuur
Gasterij De Roode Schuur ligt gelegen in Nijkerk, op minder dan 10 minuten afstand van Golf Residentie Harderwold in Zeewolde en heeft zes multifunctionele zalen en is uitermate geschikt voor diverse soorten bijeenkomsten. Ook een personeels- of bedrijfsfeest is bij Gasterij  De Roode Schuur in goede handen. Alle zalen hebben een eigen sfeer en zijn uitstekend geoutilleerd en voorzien van diverse apparaturen.