Partners

Wij willen graag onze dienstverlening zo optimaal en uitgebreid mogelijk aan onze gasten bieden. Daarvoor werken wij samen met diverse partners. Bijvoorbeeld op het gebied van entertainment, wellness, feestconcepten, trainingen enzovoort. 

De samenwerking met deze partners betekent dat wij onze gasten zo professioneel en volledig mogelijk kunnen begeleiden bij het houden van een zakelijke bijeenkomst of het vieren van een (bedrijfs)feest.  
Wij zorgen voor een uitstekende culinaire invulling in een trendy & gezellige ambiance en onze deskundige partners voor zien u van dat ene stukje extra.     

Mocht u vragen hebben over onze diverse partnerships, belt u dan gerust met onze afdeling Marketing & Sales 0320 84 41 50.

listitem.tl.title Hotel De Roode Schuur
Gasterij De Roode Schuur ligt gelegen in Nijkerk, op minder dan 10 minuten afstand van Golf Residentie Harderwold in Zeewolde en heeft zes multifunctionele zalen en is uitermate geschikt voor diverse soorten bijeenkomsten. Ook een personeels- of bedrijfsfeest is bij Gasterij  De Roode Schuur in goede handen. Alle zalen hebben een eigen sfeer en zijn uitstekend geoutilleerd en voorzien van diverse apparaturen.