header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image
   

Vergaderen


Wilt u een zakelijke bijeenkomst organiseren? Golf Residentie Harderwold werkt samen met Gasterij De Roode Schuur, de ultieme locatie voor een presentatie, training, vergadering of andere zakelijke bijeenkomst. Hier vindt u een kleine greep van de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Gasterij De Roode Schuur ligt gelegen in Nijkerk, op minder dan 10 minuten afstand van Golf Residentie Harderwold in Zeewolde en heeft zes multifunctionele zalen en is uitermate geschikt voor diverse soorten bijeenkomsten. Ook een personeels- of bedrijfsfeest is bij Gasterij  De Roode Schuur in goede handen. Alle zalen hebben een eigen sfeer en zijn uitstekend geoutilleerd en voorzien van diverse apparaturen. 

Ook nog ontspannen tijdens de vergadering? Of heeft u een activiteit in gedachten ter stimulatie van de teamspirit? Gasterij De Roode Schuur biedt diverse workshops aan, maar een potje golf bij Golf Resort Harderwold behoort ook tot de mogelijkheden en is ook een ontzettend leuk samenspel. 

De Roode Schuur

Gasterij De Roode Schuur is echt een aanrader voor uw zakelijke bijeenkomst. Golf Residentie Harderwold ligt op zeer korte afstand van Gasterij De Roode Schuur, een overnachting met vergadering of meerdaagse bijeenkomst is dus perfect te combineren.

6 multifunctionele vergaderzalen

Goede bereikbaarheid vanaf Zeewolde

Prachtige locatie in Nijkerk

Meer informatie

Eten en drinken

Gasterij De Roode Schuur verzorgt graag uw eten en drinken. Er wordt gewerkt met een basisarrangement, wat naar wens uitgebreid kan worden. Denkt u aan ontbijt, borrel en/of diner.

Lunch

Personeelsborrel

Diner

Meer informatie

Overnachten

Boek uw vergadering bij Gasterij De Roode Schuur en overnacht bij Golf Residentie Harderwold. Overnachten bij Hotel & Gasterij De Roode Schuur behoort ook tot de mogelijkheden, daarover geven wij u graag meer informatie. Ook kunt u overnachten bij Hotel De Roode Schuur.

Appartementen Harderwold

Hotel De Roode Schuur

Zakelijk arrangement

Meer informatie

Offerte aanvragen

Is uw interesse gewekt? Plan gerust een afspraak in om beide locaties te bezichtigen. Wij zullen u voorzien van alle informatie en geven graag een rondleiding. Uiteraard maken we een vrijblijvende offerte en is de afspraak ook in de avonduren en in het weekend mogelijk.

Vrijblijvende offerte

Plan een afspraak in

Ook in de avond en in het weekend

Meer informatie