Vergaderen


Wilt u een zakelijke bijeenkomst organiseren? Golf Residentie Harderwold werkt samen met Gasterij De Roode Schuur, de ultieme locatie voor een presentatie, training, vergadering of andere zakelijke bijeenkomst. Hier vindt u een kleine greep van de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Gasterij De Roode Schuur ligt gelegen in Nijkerk, op minder dan 10 minuten afstand van Golf Residentie Harderwold in Zeewolde en heeft zes multifunctionele zalen en is uitermate geschikt voor diverse soorten bijeenkomsten. Ook een personeels- of bedrijfsfeest is bij Gasterij  De Roode Schuur in goede handen. Alle zalen hebben een eigen sfeer en zijn uitstekend geoutilleerd en voorzien van diverse apparaturen. 

Ook nog ontspannen tijdens de vergadering? Of heeft u een activiteit in gedachten ter stimulatie van de teamspirit? Gasterij De Roode Schuur biedt diverse workshops aan, maar een potje golf bij Golf Resort Harderwold behoort ook tot de mogelijkheden en is ook een ontzettend leuk samenspel.